Πανελληνιο σεμιναριο αυτοαμυνας
03/12/2016
shades of budo
Shades of Budo
06/02/2017

Ετήσιο σεμινάριο United aikido dojos

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης  των μαθητών και εκπαιδευτών οι όποιοι απαρτίζουν τα United aikido dojos , ανακοινώνεται το 1st annual UAD congress που θα λάβει χωρά στις 20 Ιανουαρίου ήμερα παρασκευή .

Ο πρόεδρος τις τεχνικής επιτροπής Παναγιωτης Άγριος αναγνωρίζοντας από νωρίς την ανάγκη των μαθητών να αναπτύσσονται σε τεχνικό επίπεδο με επιπλέον σεμιναριακή πείρα άλλα επίσης και την αναγκή των μελλοντικών εκπαιδευτών να δημιουργήσουν εκπαιδευτική εμπειρία απέναντι σε κοινό ανακοινώσε  το πρώτο ετήσιο meeting σχολών τον Νοέμβριο του 2010 .

Έκτοτε έχει διοργανώσει πάνω από 8 ετήσιες συναντήσεις με τις ομάδες τις οποίες συνεργάζεται κάτι που τον έκανε πρωτοπόρο σε αυτή την κατεύθυνση . Πάνω στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί  μαζί με την τεχνική επιτροπή στο πρώτο 1stannual UAD congress .

Στο 1st annual UAD congress θα διδάξουν όλοι οι εκπαιδευτές που απαρτίζουν τις σχολές των  UAD δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν στο σύνολο των μελών μας το επίπεδο των εκπαιδευτών μας.

Μετά των πέρας της διδασκαλίας θα υπάρξουν μαθήματα θεωρίας από την τεχνική επιτροπή στους μαθητές από 1st kyu και άνω  σε θέματα που αφορούν την διαδικασία διεξαγωγής εξετάσεων άλλα και προετοιμασίας πριν από αυτές. Τα UAD ελπίζουν να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του ελληνικού αϊκίντο στο μετρό που μας αναλογεί .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.